Tänään haastan sinut preppailemaan!
Minua pidempään seuranneet tietävät, että sunnuntaisin preppailen tulevaa viikkoa helpottaakseni. Preppaan usein muutaman ruoan alkuviikkoon sekä pilkon valmiiksi kasviksia ja hedelmiä. Tulee muuten syötyä niitä enemmän myös itse, kun ovat valmiina syötäväksi!
Kurkkaa tänään omaan vihanneslokeroosi. Preppaa sieltä kasviksia ja hedelmiä tulevalle viikolle tai laadi vähintään suunnitelma, mihin kaikki sen laatikon raaka-aineet käytetään.
Vihanneslokeron läpikäyminen vähentää hävikkiä ja tekee pikkuhiljaa tilaa myös niille joulukuun herkuille!
Neljä hyvää syytä prepata kasviksia ja hedelmiä;
- Kun lapsille iskee nälkäkiukku, voi ensiapuna nostaa pöytään rasian vihannestikkuja.
- Kasviksia ja hedelmiä tulee syötyä huomattavasti enemmän! Joskus se omenan kuoriminenkin on vain yksinkertaisesti liikaa.
- Kun olet unohtanut valmistella retki- tai kerhoeväät, nappaa ne vain valmiista rasioista.
- Yksinkertaisesti säästät aikaa, vaivaa ja tiskiä tulevalta viikolta!
Pari timanttista vinkkiä vielä!
- Kun preppaat valmiiksi kattilaan juurekset keittoa varten, saat valmistettua sen viikolla hetkessä! (Peitä juurekset kylmällä vedellä kattilaan ja siirrä jääkaappiin)
- Kun preppailet, pidä vieressäsi kannua. Laita sinne kaikki vähän pehmenneet hedelmät ym. ja surauta lopuksi smoothie.
- Tiiviit lasirasiat takaavat pidemmän säilyvyyden prepatuille kasviksille.
Kommentit
Lähetä kommentti